Μεταλλικά Πολυώροφα - Κατοικίες

banner imagebanner image
Μεταλλικά Πολυώροφα - Κατοικίες
ΜΕΤ.ΚΟ | Κατασκευές Μεταλλικών Κτιρίων - Ειδικές Κατασκευές Κρήτη
Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς για πιο αξιόπιστες αντισεισμικές και συμφέρουσες λύσεις στον τομέα της κατοικίας, ακολουθεί και προσφέρει άριστα ποιοτικές λύσεις με φθηνότερο κόστος από τις συμβατικές κατασκευές από μπετόν, με πλήρη αξιοπιστία στην ποιότητα και στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Κατασκευάζουμε πολυώροφα κτίρια υψηλών αντοχών, χωρίς κατασκευαστικές αποκλίσεις εφόσον, ο χάλυβας με μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών προφίλ, μας δίνει τη δυνατότητα για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή. 

 
Περισσότερα Έργα

Αντισεισμικότητα
Η πλήρης αντισεισμικότητα των κατοικιών και πολυωρόφων καθιστά το κτίριο οικονομικό σε ποσοστό μέχρι και 100% αφού δεν παρατηρείται απολύτως καμία ζημιά ακόμα και σε σεισμούς που ακόμα δεν έχει γνωρίσει η χώρα μας.

Ταχύτητα Κατασκευής 
Παράδοση μεταλλικού φέροντος οργανισμού κατοικίας 150μ2 σε 10 ημέρες. 

Οικονομία
Τα μικρά φορτία του φέροντος οργανισμού έχουν σαν αποτέλεσμα τις μειωμένες ανάγκες για θεμελίωση και εκσκαφές. Το σύνολο της κατασκευής με σύγκριση τη συμβατική από μπετόν, έχει χαμηλότερο κόστος περίπου 25%. Πολύ χαμηλός συντελεστής ΙΚΑ. Στις κατοικίες οι τελικές εισφορές ΙΚΑ για το μέρος που αναλογεί στο καθαρό εμβαδόν των ορόφων είναι μειωμένες κατά το κλάσμα 0,54/1,35 σε σχέση με τον συμβατικό σκελετό από σκυρόδεμα.

Επεκτάσεις 
Το κτίριο είναι εύκολα επεκτάσιμο. Αρκεί απλά η απογύμνωση μερικώς του σκελετού για την προσθήκη των νέων φερόντων στοιχείων. 

Διάρκεια Ζωής 
Πρακτικά άπειρη διάρκεια ζωής κτιρίων. Οι συμβατικές κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα έχουν μία διάρκεια ζωής που ανέρχεται στα 50 χρόνια κατά μέσο όρο. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της ψαθυρότητας του σκυροδέματος και άλλων φαινομένων όπως του ερπυσμού και της οδείδωσης και αποφλοίωσης του χαλύβδινου οπλισμού του σκυροδέματος από την υγρασία του δευτέρου. Το πρόβλημα αυτό δεν υφίσταται στις σύμμεικτες κατασκευές. 

Εξοικονόμηση Χώρου
Μειωμένοι νεκροί χώροι λόγω φερόντων στοιχείων (υποστυλώματοι, τοιχία, δοκοί.). Το πλεονέκτημα αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στα πολυώροφα κτίρια και στα κτίρια που απαιτούν μεγάλα εσωτερικά ανοίγματα χωρίς υποστυλώματα. Στις συνήθεις οικίες το κέρδος σε εμβαδόν είναι περίπου στο 5% επί του συνόλου. 

ΜΕΤ.ΚΟ | ΜΙΧ. ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Λατζιμάς /  Ρέθυμνο Κρήτης 
Τηλ/Fax: 28340 93389 Κιν: 6947890777, 6947890778