Επιστολή Διοίκησης

banner imagebanner image
Επιστολή Διοίκησης
ΜΕΤ.ΚΟ | Κατασκευές Μεταλλικών Κτιρίων - Ειδικές Κατασκευές Κρήτη
Η εταιρεία  ΜΕΤ.ΚΟ ενσωματώνοντας τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, ορίζει τις γραμμές του μέλλοντος στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών κτιρίων και ειδικών μεταλλικών κατασκευών.
 
Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα δημιουργούμε κατασκευές ασφαλείς και λειτουργικές προσφέροντας τη μέγιστη άνεση και εργονομία. Για την αντιμετώπιση των επαγγελματικών προκλήσεων πραγματοποιείται βελτιστοποίηση κατά τη φάση του σχεδιασμού απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης ή κατοικίας. Οι κατασκευές μας εντυπωσιάζουν με το δυναμικό σχεδιασμό τους καθώς και η καλαισθησία, η λειτουργικότητα και η ποιότητα ισορροπούν αρμονικά δίνοντας την αίσθηση ότι τα πάντα είναι μοναδικά και τέλεια τοποθετημένα. Η εταιρεία δεσμεύεται με συνεχή βελτίωση για ποιότητα και υψηλής αξίας προϊόντα, παρέχοντας ολοκληρωμένες κτιριακές λύσεις
 
Η εταιρεία έχει εξασφαλίσει και εφαρμόζει η εταιρεία έχει εξασφαλίσει και εφαρμόζει ISO 900:2000 για την κατασκευή των έργων. Οι κατασκευές και εγκαταστάσεις διέπονται από αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας. Οι μέχρι τώρα συνεργασίες μας και η επιτυχής εκτέλεση των υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων έργων, απεικονίζουν με τον καλύτερο τρόπο την εδραίωση της θέσης μας στον κλάδο των κατασκευών καθώς και των μελλοντικών μας προοπτικών, εισερχόμενη με νέες επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό. 
 
Στα πλαίσια των προσπαθειών μας για απόλυτη ικανοποίησή φροντίζουμε να απολαμβάνετε τη μέγιστη σιγουριά για την επένδυσή σας με τα καλύτερα οφέλη.

ΜΕΤ.ΚΟ | ΜΙΧ. ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Λατζιμάς /  Ρέθυμνο Κρήτης 
Τηλ/Fax: 28340 93389 Κιν: 6947890777, 6947890778