Η Εταιρεία μας

banner imagebanner image

Προφίλ
ΜΕΤ.ΚΟ | Κατασκευές Μεταλλικών Κτιρίων - Ειδικές Κατασκευές Κρήτη
Η ΜΕΤ.ΚΟ είναι πλέον μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη μελέτη και κατασκευή κάθε μεταλλικού ή σύμμεικτου κτιρίου. Ιδρύθηκε και άρχισε να λειτουργεί στο νομό Ηρακλείου το 2003 από τους Νικόλαο Χρυσάκη και Μιχάλη Στρατάκη. Το 2005 μεταφέρθηκε στο νομό Ρεθύμνου στην περιοχή Λατζιμάς σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500τμ. Η εταιρεία έχοντας μία αξιοσημείωτη ανοδική πορεία έχει κατακτήσει δεσπόζουσα θέση μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου. Με την ένταξη της η εταιρεία στον αναπτυξιακό νόμο το 2007 πραγματοποίησε μία επιτυχία στους στόχους της, χάρη στον επιχειρηματικό σχεδιασμό ο οποίος εκτελείται με απόλυτη ακρίβεια.
 
Όραμα μας αποτελεί η διαρκής ανάπτυξη και βελτίωση της δυναμικής και οικονομικά σταθερής θέσης μας στην αγορά μέσω επενδύσεων ανθρώπινου δυναμικού, εξοπλισμού, έρευνας και ανάπτυξης. Διαθέτοντας σημαντική κατασκευαστική τεχνογνωσία και εμπειρία παρέχοντας άριστη σχέση ποιότητας - κόστους, εξυπηρέτησης, αξιοπιστία και διαφάνεια στις συναλλαγές στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και των εργαζομένων μας. Αποστολή αλλά και διαχρονική δέσμευσή μας αποτελεί η διαρκή προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας των κατασκευών και υπηρεσιών μας σε όλα τα επίπεδα, δικαιώνοντας έτσι τις επιχειρήσεις και τους οργανισμός που μας αντιμετωπίζουν ως πρώτη επιλογή. 
 
Στρατηγική
Χαράζουμε το μέλλον μας και υλοποιούμε το όραμά μας μέσω της διαρκούς ποιοτικής ανάπτυξης και βελτίωσης της θέσης μας στην αγορά, μέσω επενδύσεων ανθρώπινου δυναμικού, εξοπλισμού, έρευνας και ανάπτυξης.

Η μελλοντική μας επιτυχία βασίζεται:
 Στην υγιή επιχειρηματικότητα των τμημάτων μας
 Στην αύξηση της δράσης σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες
 Στο άνοιγμα νέων συνόρων
 Για να ενεργοποιήσουμε την στρατηγική μας προσδιορίζουμε τη σημερινή θέση μας σε σχέση με την επιθυμητή. 

Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός - Προσωπικό
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και ο σύγχρονος εξοπλισμός μηχανιμάτων εξασφαλίζουν στην εταιρία τις προδιαγραφές ώστε να διασφαλίσουν τον απαιτούμενο βαθμό ποιότητας των κατασκευών μας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας από τα διοικητικά στελέχη, τους τεχνίτες παραγωγής και τα εξωτερικά συνεργεία αποτελούν εγγύηση για τη σωστή κατασκευή - τοποθέτηση και παράδοση του κάθε έργου στο σωστό χρονοδιάγραμμα. 
 

ΜΕΤ.ΚΟ | ΜΙΧ. ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Λατζιμάς /  Ρέθυμνο Κρήτης 
Τηλ/Fax: 28340 93389 Κιν: 6947890777, 6947890778